ADI TANTRA > Avertisment

fata 2”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.
Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință.
Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice.
Una din căile de cădere ale practicanților tantrici este aceea de a folosi abilitățile dezvoltate pentru a realiza magie neagră. Aceasta va atrage acumularea unei karma negativă dificilă și dureroasă și ar fi un mod prostesc de a acționa.
Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate. În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.
Dacă un (sau o) tantrika practică și metode care includ fuziunea amoroasă cu persoane de sex opus, atunci, pentru a nu cădea spiritual, este necesar să fie îndeplinite
”Cele 5 condiții ale Iubirii Perfecte”:
– să fie o acțiune în acord cu voința divină și consacrată lui Dumnezeu
– să fie realizată cu continență perfectă
– să fie realizată cu iubire
– să fie realizată cu transfigurare
– să pornească din Inimă, să se desfășoare în Inimă și să își petreacă aparentul sfârșit exterior în Inimă.
Dacă acestea sunt îndeplinite, apropierea dintre bărbat și femeie nu va genera nici un fel de cădere spirituală, ci va amplifica enorm evoluția spirituală a celor doi.
…………………………………………………………
Tantra este arta transfigurarii vietii si a recunoasterii prezentei divine in tot ceea ce este lumea si in tot ceeea ce suntem.
Tantra NU este o metoda sexuala, iar principiile spirituale ale apropierii fata de persoanele de sex opus sunt doar o mica parte din Tantra.
Tantra NU este doar continenta sexuala perfectă, dar fara ea este impostura si devine o cale periculoasă de cădere accelerată.
Tantra NU este magie neagra.
Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au inalte calități spirituale, morale si etice.
Tantra NU poate fi practicata fara îndrumarea unui maestru competent.
Daca nu aveti un maestru competent
NU INCERCATI SA PRACTICATI TANTRA.
Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.
În afara de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, nu necesita conditii atat de stricte si sunt excelente – de exemplu, crestinismul autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao .

…………………………………..
Va avertizam ca, așa cum aurul are multe variante de falsificare, in afara de Tantra autentica, ce este foarte rara și valoroasa, exista numeroase lucrari, cursuri si grupari intitulate „de tantra” ce sunt superficiale si nu onoreaza acest exceptional curent spiritual.
Exista, de asemenea, asa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce inseamna binele, frumusetea, iubirea si spiritualitatea.
Va sugeram sa va feriti cu putere de toate acestea.

 

Acharya Shiva Shankara

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply