.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADYA Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Înscriere workshop Adya Tantra AICI

.........................................................................................................

ACUM CITIM ARTICOLUL 🙂

gay-coupleDe-a lungul timpului, mișcarea pentru promovarea homosexualității a urmărit mai multe obiective, pas cu pas, pentru a impune acest comportament ca normă în societate. Dacă primul pas a fost decriminalizarea, următorii pași s-au axat pe eliminarea homosexualității dintre bolile mintale.

De altfel,când Asociația Americană de Psihiatri a declasificat homosexualitatea ca boală mintală, psihiatrul Robert Spitzer a afirmat că “homosexualitatea a devenit doar o diferențiere normală mai degrabă, decât un comportament psihiatric”.

Cu alte cuvinte, din comportament deviant, homosexualitatea a devenit, peste noapte, doar o diferențiere normală, precum culoarea părului. Odată realizat acest pas, în limbajul de specialitate, dar și cel de zi cu zi, s-a impus o nouă formulare: “orientare sexuală”.

Wikipedia afirmă că nu s-au aflat cauzele pentru care o persoană are sau nu o anumită orientare sexuală și că vechiul concept că “homosexualitatea este rezultată din dezvoltare psihologică defectuoasă, ca urmare a unor experiențe traumatice în copilărie, inclusiv a abuzului sexual” este bazat pe “prejudecăți și dezinformare”.

Evident, de-atunci și până acum nu s-au putut determina cauzele pentru care cineva are un comportament homosexual, apărând însă tot felul de teorii care mai de care mai trăznite, dintre care amintim pe cea care susține “homosexualitatea are șanse mai mari să apară la bărbații a căror mamă a dus la termen sarcinile în care a fost vorba de copii de sex masculin”. Aceiași teorie susține că “teoria nu mai este valabilă dacă bărbatul în sine este stângaci”… 

În acest context, lobby-ul homosexual a impus ideea că o persoană poate avea orice “orientare sexuală”, ba chiar să și-o schimbe. Dar numai în sensul în care heterosexualitatea devine homosexualitate, niciodată invers!

În timp, această idee a devenit lege, la propriu, în multe societăți, iar “orientarea sexuală” este clasificată în aceeași categorie cu rasa sau etnia unei persoane.

drCu toate astea, unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri americani, Dr. Nicholas Andrew Cummings (FOTO), a luat poziție publică afirmând că homosexualitatea se poate trata. Într-un articol publicat în USA Today, Cummings scrie că a tratat peste 18.000 de homosexuali de-a lungul carierei, dintre care unii doreau să se vindece de acest comportament, iar acest lucru le-a reușit.

Cummings, fost președinte al Asociației Americane de Psihologie, mai afirmă că nu i-a tratat decât pe homosexualii care au arătat că sunt motivați să scape de acest comportament.De-atunci și până acum, scria Cummings, rolul psihoterapiei în ceea ce privește orientarea sexuală a devenit foarte politizat.

“Activiștii LGBT par să fi convins publicul că homosexualitatea este o caracteristică moștenită. Spre consternarea mea, unele persoane și organizații din comunitatea medicilor care tratează sănătatea mintală par să fie de acord cu aceasta, deși nu cred că viziunea activiștilor este susținută de dovezi științifice”, a afirmat el.

Dr. Cummings consideră că, deși homosexualii merită dreptul de a se afirma ca atare, a susține că atracțiile între persoane de același sex nu sunt reversibile este distorsiune a realității. 

gc“O agendă politică nu ar trebui să-i oprească pe homosexualii și lesbienele care doresc să se schimbe și fiecare ar trebui să ia decizia proprie în acest sens. Oricare ar fi situația într-o clinică oarecare, a acuza de fraudă profesioniștii din întreaga țara care oferă tratament pentru persoanele informate și adulte care doresc să-și schimbe orientarea sexuale, nu face decât să stigmatizeze corpul profesioniștilor și să-i rușineze pe pacienți”, a încheiat el articolul din USA Today.

Aserțiunile lui Cummings au fost susținute de un al psihiatru important, dr Robert Spitzer. Spitzer, artizanul scoaterii homosexualității din lista bolilor mintale de către Asociația Americană de Psihiatrie în 1973, a publicat un studiu în 2011, în care argumenta faptul că indivizii motivați își pot schimba orientarea sexuală, de la homosexualitate la heterosexualitate.

Acesta susținea, în Washington Times, că a discutat telefonic cu 200 de indivizi care susțineau că au redevenit heterosexuali din homosexuali. Studiul a relevat faptul că peste 66% dintre bărbații și 44% dintre femeile în cauză au ajuns  – conform standardelor lui Spitzer, la o foarte bună funcționare heterosexuală. Această “bună funcționare heterosexuală” se traduce prin “a fi într-o relație susținută, iubitoare, de natură heterosexuală cu o persoană de-a lungul unui an”. Studiul, concluziona Spitzer, arăta ca unii oameni se pot schimba din homosexuali în heterosexuali și trebuie să admitem asta.

Imediat însă, Asociația Americană de Psihiatrie și lobby-ul LGBT au dezavuat aceste descoperiri, iar în urma presiunilor de tot felul, dr. Robert Spitzer a decis să retracteze cele afirmate în studii. Singurul și cel mai mare defect al studiului a fost considerat faptul că subiecții nu au fost onești cu cercetătorul….

În România, există un site dedicat persoanelor care doresc să urmeze acest tratament:homosexualitate.ro.

 

srusa articol: http://www.activenews.ro/

 

 

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra nu înseamnă negare ci acceptare și celebrare în puritate a întregii vieți .

Tantra înseamnă iubire și sacru.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara