ADI TANTRA > Pentru Ea  > Ca femeie – iubește cu un barbat care stie sa iti atinga inima!

Ca femeie – iubește cu un barbat care stie sa iti atinga inima!

.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Înscriere workshop Adi Tantra AICI

.........................................................................................................

ACUM CITIM ARTICOLUL 🙂

largeCasatoreste-te cu un barbat care isi foloseste puterea, senzualitatea, blandetea si sexualitatea pentru a-ti  atinge mintea, corpul si sufletul in modul cel mai intim si profund cu putinta.

Casatoreste-te cu un barbat care te atinge dis de dimineata, atunci cand corpul tau se trezeste complet, ale carui degete se intrepatrund cu ale tale in timpul zilei si ale carui buze iti saruta pleoapele si parul care-ti cade pe fata.

Indragosteste-te de un barbat care stie ca si barbatii maturi plang  uneori, ca este in regula sa-ti fie frica de dragoste, pierdere si singuratate si a carui vulnerabilitate atinge cu tandrete partile ascunse din tine.

Casatoreste-te cu un barbat caruia nu ii e frica sa te traga aproape de el atunci cand vine furtuna si care stie ca atingerea lui este o forta puternica care te protejeaza atunci cand norii negri apar la orizont.

Lasa-te adorata de un barbat care iti atinge imperfectiunile, un barbat care iti desface parul incurcat in acelasi fel in care iti ordoneaza haosul tau interior si care vindeca in mod magic rani adanci, in timp ce isi misca incet mana deasupra cicatricilor tale.

Casatoreste-te cu un barbat a carui imbratisare calma te mentine centrata si in siguranta. Oriunde ai fi in lume, pe orice drumuri ai rataci, in orice parte a calatoriei tale te-ai afla, atingerea lui te va aduce acasa. 

Un barbat care nu e niciodata prea preocupat sau prea ocupat pentru a sta cu tine sa priveasca la stele si pentru a vorbi despre misterele universului. Un barbat care se minuneaza de cum au nevoie stelele de intuneric pentru a straluci si care vrea sa scoata la iveala povestile care se afla in inima ta.

Exploreaza viata cu un barbat care este liber la spirit, fara frica, salbatic; unul care traieste fara limite, reguli si legi; unul caruia ii pasa de lucrurile importante si caruia nu ii pasa de fleacuri. Casatoreste-te cu un barbat care nu intelege de ce lumea traieste dupa reguli nescrise, norme sociale si asteptari absurde.

Un barbat caruia nu ii e frica sa darame ziduri, sa dea jos bariere si sa treaca prin straturi groase pentru a ajunge la esenta ta.

Un barbat care e natural, real si autentic si care vrea sa atinga adevarul, fara sa-i fie frica de ce ar putea gasi acolo.

 

ringCasatoreste-te cu un barbat care stie ca el este un amestec de masculin si feminin si ca acest proces de alchimie creeaza aur. Casatoreste-te cu cineva care e dornic sa exploreze si sa exprime ambele aspecte ale sufletului sau si care nu se indoieste de cine este el, atunci cand se afla in contact cu fiecare aspect din el insusi. 

Indragosteste-te de un barbat care iti atinge in totalitate sufletul, asumandu-si responsabilitatea pentru gandurile, cuvintele si actiunile lui. Cel care nu-si vede greselile ca defecte, ci mai degraba ca lectii necesare pentru a face schimbari si ajustari in viata sa.

Casatoreste-te cu un barbat care nu va incerca niciodata sa-ti dilueze culorile, sa-ti ajusteze liniile ascutite sau sa-ti diminueze lumina – un barbat care stie ca atunci cand tu stralucesti, lumea lui straluceste si mai tare. Lasa-te atinsa de un barbat care este onorat sa fie cel ce te tine strans, dar care stie ca trebuie sa fii suficient de departe in acelasi timp, astfel incat sa te poti intoarce ca un far pentru a vedea in jurul tau cu claritate.

Casatoreste-te cu un barbat care a renuntat la bagaje, la greutati si experiente trecute dureroase, astfel incat umerii ii sunt usori si bratele sale libere sa te inconjoare, pentru a putea crea amintiri noi care sa le inlocuiasca pe cele care il bantuiau.

Tipul de barbat care stie ca pentru a atinge profund o femeie, e nevoie sa-i vada mai intai sufletul. Cineva care este dispus sa priveasca in interiorul unei femei, nu numai la ea, un barbat care stie cum sa faca dragoste cu sufletul ei si sa fie capabil sa seduca fara atingere fizica.

Un barbat care se pierde in senzatiile placute ce apar in corpul sau atunci cand atinge femeia de langa el.

Mai presus de toate, casatoreste-te cu un barbat care stie cum sa ajunga la el insusi mai intai; un barbat care stie ca pentru a iubi pe altcineva, mai intai trebuie sa se iubeasca pe sine. Un barbat care stie ca o femeie nu este parte din el, ci este un bonus care adauga valoare vietii sale. Barbatul cu care sa te casatoresti este barbatul care se vede pe sine ca fiind demn de casatorie, dornic sa ofere si dornic sa primeasca.

Barbatul a carui atingere inseamna cel mai mult este barbatul a carui atingere are intentia corecta legata de cand, cum si unde te atinge. Atingerea lui iti va da fiori in tot corpul si iti va aduce aminte ca barbatul minunat de langa tine este cel pe care il alegi, zi dupa zi, sa fie cel care are privilegiul de a-ti atinge viata.

Surse: www.elephantjournal.com

Home

 

 

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra nu înseamnă negare ci acceptare și celebrare în puritate a întregii vieți .

Tantra înseamnă iubire și sacru.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail