.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADYA Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Înscriere workshop Adya Tantra AICI

.........................................................................................................

ACUM CITIM ARTICOLUL 🙂

Pe femeie o face frumoasă, sănătoasă și tânără, pe bărbat îl face viril, înțelept și capabil în viață.
Cuplu devine longeviv și puternic, iar fericirea începe să fie un cuvânt tot mai des rostit de cei doi.

Dispare preocuparea pentru orgasm și este mult mai ușor ca cei doi să înțeleagă, în sfârșit, ce înseamnă faptul că sexualitatea trebuie să fie un instrument al iubirii, niciodată un obiectiv în sine.

Dar cele mai prețioase efecte sunt cele spirituale.

În Kularnava Tantra, unul dintre pricipalele texte ale shaktismului din filozofia tantrică se spune:

În momentul pierderii controlului asupra energiei sexuale, procesul iluminării este temporar oprit.

Aici procesul iluminării se referă la procesul de trezire spirituală. Controlul asupra energiei sexuale poartă denumirea de continenţă sexuală sau Arohana, „râul care urcă muntele”.

Când oamenii practică Arohana ei sunt mult mai atrași unul de altul, mult mai mult timp, sunt mai tineri și mai frumoși și le place mult mai mult viața.

Continenţa sexuală sau Arohana presupune controlul deplin conştient al functiei sexuale de câtre ambele sexe astfel încat actul erotic să nu se finalizeze cu ejaculare la barbaţi sau prin descărcare explozivă a enegiei sexuale în cazul femeilor.
Ca să fie clar: în cazul femeilor, orgasmele fără descărcare (orgasmele „bune”) sunt mult mai plăcute, mai „lungi” și mai intense. Și fericirea rămâne în corpul lor și le face strălucitoare. Bărbatul trăiește bucuria „intercoursului” și reflexia bucuriei amoroase a iubitei lui prin empatie.

Ce se întamplă practic, în momentul în care se realizează continenţa sexuală?
Atunci, potenţialul sexual creator se poate transforma în forme superioare de energie vitală, psihică, mentală şi spirituală.

Acest fapt conduce la o traire plenară a actului amoros, dispărând senzaţia de vlăguire şi somnolenţă care apare în cazul unui act finalizat cu ejaculare, astfel încât femeia poate atinge de câte ori vrea starea de orgasm, iar armonia şi fericirea în cadrul cuplului se intensifică exponenţial.

Practicată un anumit interval de timp, continenţa sexuală realizată cu succes face posibilă amplificarea capacităţilor psihomentale şi trăirea unei stări de bine şi de fericire intensă. Pe lângă acest fapt, cei care realizează continenţa constată că de fapt componenta biologică a atracţiei faţă de sexul opus nu este reprezentată numai de instinctul sexual ci şi de aspectele energetice subtile, psiho – emoţionale, de sentimente pure şi elevate.

Barbatul care realizează în mod constant continenţa sexuală îşi amplifică virilitatea, vitalitatea, stăpânirea de sine, inteligenţa şi magnetismul personal reuşind deseori să inducă în iubita sa starea de continenţa, făcând-o şi pe ea să realizeze orgasmul fără descărcare.

Femeile la rândul lor vor trăi stări de orgasme multiple, care le vor spori feminitatea, şi care le vor oferi printre altele o excepţională prospeţime, tinereţe şi o sănătate perfectă. 

În afară de aceste aspecte, continenţa sexuală conferă regenerarea energiei vitale, şi a puterii bioenergetice a întregii fiinţe, rafinarea ieşită din comun a sensibilităţii, o uimitoare longevitate; precum si atingerea unor stări spirituale deosebit de înalte.

Un efect minuat, magnific est faptul că sexualitatea poate fi folosită astel ca un instrument al iubirii, nu ca un obiectiv și asta e o diferență enormă, care schimbă natura demersului erotic și îl face profund, autentic sau, mai bine zis

în sfârșit… ceea ce trebuie”.

Acharya Shiva Shankara

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra nu înseamnă negare ci acceptare și celebrare în puritate a întregii vieți .

Tantra înseamnă iubire și sacru.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara