ADI TANTRA > Pentru Ea  > LITERATURĂ EROTICĂ : „Da, îi fac oral iubitului meu… !”

LITERATURĂ EROTICĂ : „Da, îi fac oral iubitului meu… !”

.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Înscriere workshop Adi Tantra AICI

.........................................................................................................

ACUM CITIM ARTICOLUL 🙂

De obicei, literatura erotică este rareori inspirată, fiindcă „scriitorii” speră să obină efecte erotice din vulgaritate, iar asta e o cale penibilă, care nu aduce decât kitch și… mizerie.

Am găsit o scriitoare… de fapt o femeie excepțională, ce uluiește prin franchețea sa și felul autentic în care trăiește erosul. Ea poate transmite misterul feminin al extazului, dorinței și… adorării nelimitate a Eternului Masculin, chiar dacă, poate, nimeni nu i-a explicat vreodata teoretic asa ceva.
Redăm aici una din scrierile ei (andrafarazahar.ro) făcând totodată ceva ce nu prea se face, fiindca de obicei nu e prea frumos… dar aici am facut tocmai ca sa fie frumos. Fiindca tantra poate realiza ORICE DAR NU POATE SĂ ÎNVINGĂ VULGARITATEA, am „finisat” puțin textul (și cu MULT respect față de talentul scriitoarei).
Tema este interesantă! Vă aducem aminte de afirmația unei prostituate care spunea că dacă femeile „normale” ar face amor oral iubitilor lor, ele, prostituatele, aproape că ar da faliment.

Readucem aminte că amorul oral,

în tantra, se face de către femei bărbaților pentru bucuria femeilor, nu pentru a bărbaților (care, oricum, nu „suferă” din cauza amorului oral). Şi… că este necesară păstrarea continenței sexuale în orice situație. Altfel, amorul oral care se transformă într-un „blowjob” este o cale simplă de cădere și degradare pentru bărbat, iar pentru femeie devine o formă de vampirizare a bărbatului (fiindcă sperma înghițită este o substanță ce cumulează energii enorme și însușiri speciale).
Şi mai e ceva: Poziția 69 în care fiecare îl bucură pe celălalt… este și mai valoroasă !

Acharya Shiva Shankara

„Asa e… îi fac amor oral … pană nu mai pot… sau nu mai poate el!

Și din genunchi și din picioare și de pe marginea patului și din mers la volan, dar… mai ales din plăcere.
Îi simt mădularul și îl ud tot și îl mângâi de sus în jos și e singurul lucru la care mă închin în momentul ăla și cred în el chiar și când mă lasă fără aer și mă înec.

beauty

Neapărat privindu-l în ochi ! Nu știu frate, dar dacă nu îi tremură genunchii și nu îl ia cu tresăriri am trecut degeaba prin viața lui. Dacă nu mă uit la el de acolo de jos și nu îl văd încruntat, n-am nicio tragere de inimă să trec deasupra, n-am nicio mulțumire dacă nu îmi pleacă lacrimile spre tâmple cu tot cu rimel. Și n-aș face-o așa dacă n-aș crede el, dacă n-aș crede că m-ar trage de păr înapoi fix la momentul în care se desparte plăcerea lui de disconfortul meu.

Și tocmai de aia nu cu bărbații care plătesc, pentru că bărbatul care plătește nu îți datorează nimic, nicio grijă, nicio concesie. Bărbatul plătește să fie servit de toți banii. Și n-ar fi numai d-asta, că am anduranță, dar nu mă ofer oricui… ci numai lui, cel pe care îl aleg și în care cred. Nu pot, pentru că am demnitatea mea. Așa ceva nu se dă pe bani, nu de la mine, dar da, sunt amanta lui, sunt femeia patrunsă până la os de dragoste și dorință…

Sunt iubita iubitului care merită să-i fiu și sunt atât cât mă lasă el să fiu. Sunt iubita celui pe care continui să îl privesc la fel de nerușinată cu tot machiajul întins. Doar e opera lui nu? Pentru el. De ce m-aș sfii, de l-aș priva de recompensă? Continui să îl privesc cu iubire și dorință, până mă ridică de acolo, mă sărută și apoi mă apleacă peste masă.

Da, mă, o sug! Și-mi place. Îmi place să domin, așa cum fac femeile, lăsându-se dominate. Nu știu, poate greșesc, dar în mintea mea amorul fără oral e ca pomana fără colivă, ca prăjitura fără cireașă. E ca și cum aș avea un cont gras în bancă pe numele meu, la care, totuși, n-aș avea acces și aș răbda ca ultimul sărac. Ca și cum aș câștiga o excursie, dar nu-mi plătesc aceia decât transportul și cazarea și acolo aș sta cu dinții la gard…
Şi mai bine nu te mai duci, te întorci la gaura din saltea sau la femeia care stă liniștită pe spate și cu fermoar la gură fiindcă își închipuie că nu trece de vămile văzduhului altfel.

N-am auzit în viața mea un bărbat să zică: „Mă, femeia asta… mă suge de mă urcă pe pereți, nu vreau s-o mai văd”. N-am auzit. Și nu știu de când suptul cu înecăciuni a devenit o defăimare, când ar trebui să fie un must. Nu orice femeie ar trebui să o sugă? Cât mai bine, de preferat.

Sugeți cu încredere, fetelor! Și la propriu și la figurat. Sugeți ca niște amante ce suntem, pentru că oricum, suntem amantele cui vrem noi să fim, iar lor le convine și toată lumea-i fericită”..

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra nu înseamnă negare ci acceptare și celebrare în puritate a întregii vieți .

Tantra înseamnă iubire și sacru.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail