.........................................................................................................

Cum e posibil ca emoția erotică să ne înalțe ? Fiindcă omul superior, care nu neagă și controlează perfect instinctele vede spontan în persoanele de sex opus o ființă divină

.........................................................................................................

ADI Tantra înseamnă Prima Tantră sau Tantra Primordială.

.........................................................................................................

Înscriere workshop Adi Tantra AICI

.........................................................................................................

ACUM CITIM ARTICOLUL 🙂

1.Crește imunitatea!

Atunci când avem o viață sexuală activă crește nivelul imunoglobulinelor A, un anticorp care este responsabil pentru lupta împotriva răcelilor, infecțiilor, bacteriilor și virusilor, cu alte cuvinte devenim mai rezistenți la boli. Un studiu făcut pe un grup de studenți a arătat că percoanele care au facut sex mai des, aveau nivelurile de IgA mai ridicate, comparativ cu studenții care nu aveau o viață sexuală activă sau erau abstinenți. Studiul a arătat că cei care făceau sex regulat lipseau mai puțin de la cursuri, având mai puține absențe pe caz de boală.

 2.Pielea devine mai catifelată

În timpul actului sexual se imbunătățește circulația sanguină în întregul corp, ceea ce ajută ca pielea să devină mai sănătoasă și strălucitoare, Mai mult, sexul face să crească producția de colagen din pielea noastră, ajutând la diminuarea ridurilor și la menținerea unui aspect tineresc al pielii. În sfârșit, sexul face ca pielea să rămână hidratată datorită transpirației care curăță porii de impurități.

3.Fertilitatea se îmbunătățește

Mai multe studii au arătat că bărbații care au o viață sexuală mai activă au și o calitate mai bună a spermei, comparativ cu bărbații care fac sex mai puțin. Sperma sănătoasă ajută deasemenea femeile să combată depresia și le dă acestora un plus de energie. De asemenea femeile mai beneficiază de reglarea echilibrului hormonal ceea ce poate conduce și la creșterea fertilității.

4.Se pierd kilogramele în plus

Sexul poate fi considerat un fel de antrenament fizic, chiar și dupa o sesiune moderată de sex se pot arde în jur de 50 de calorii. În timpul actului sexual, crește foarte mult ritmul cardiac și aproape toți mușchii corpului sunt solicitați într-o anumită măsură. Dacă exersezi suficient, te poți menține în formă, și de asemenea poți scăpa de kilogramele în plus!

5.Conexiunea cu partenerul devine mai bună

În momentul în care are loc orgasmul, în corpul uman se produce o cantitate semnificativă de oxitocină, horomonul responsabil cu întărirea legăturii între parteneri, și creșterea sentimentelor de dragoste și generozitate. De fapt, oxitocina joacă un rol hotărâtor în manifestarea și dezvoltarea sentimentelor de afecțiune într-o relație,  iar creșterea numărului de partide de sex poate conduce la întărirea relației.

6. Îmbunătățește sănătatea inimii

Deoarece sexul este la fel de solicitant ca un antrenament fizic, el ne menține sănătatea inimii, și ne îmbunătățește condiția fizică. Un studiu realizat de Comunitatea Epidemiologica Americană arată că bărbații care au făcut sex cel puțin de două ori pe săptămână, prezintă un risc mult mai scăzut de a dezvolta boli cardiovasculare, comparativ cu bărbații care au făcut sex doar o singură dată pe lună.

 7. Crește calitatea somnului

Din nou, hormonul care se eliberează intens în timpul sexului, oxitocina, are un rol important în ceea ce privește relaxarea întregului organism și ne ajută să dormim mai bine în timpul nopții. Acesta este unul din motivele pentru care unii oameni adorm imediat după ce au interacționat sexual, fără să mai poată oferi mângâierile necesare fazei de post-ludiu.

Sursa

.........................................................................................................

.........................................................................................................

Tantra nu înseamnă sexualitate ci a vedea sfințenia în tot ce te înconjoară.

Tantra nu înseamnă desfrânare ci un control desăvârșit.

Tantra nu înseamnă negare ci acceptare și celebrare în puritate a întregii vieți .

Tantra înseamnă iubire și sacru.

Tantra înseamnă nondualitate și realizare instantanee a Unității.

.........................................................................................................

Avertisment

”Cu cât cazi de mai de sus, cu atât te lovesti mai tare”.

Tantra nu este potrivită pentru persoane care nu doresc transformarea spirituală și care fac diverse compromisuri de conștiință. Este nevoie de responsabilitate și iubire pentru a păși în câmpul fascinant al transformării și realizării spirituale tantrice. Farmecul personal și iubirea care se trezesc în inima ființelor de sex opus pentru un sau o tantrika trebuie tratate cu înțelepciune și responsabilitate.

În nici un caz nu trebuie să acționăm astfel încât să generăm suferință sau să profităm în diverse feluri de astfel de situații.

Tantra este arta transfigurarii vieții și a recunoașterii prezenței divine în tot ceea ce este lumea și în tot ceeea ce suntem.

Tantra NU este o metodă sexuală, iar principiile spirituale ale apropierii față de persoanele de sex opus sunt doar o mică parte din Tantra.

Tantra NU este magie neagră. Tantra NU poate fi practicată de cei care nu au înalte calități spirituale, morale si etice.

Tantra NU poate fi practicată fără îndrumarea unui maestru competent.

Dacă nu aveți un maestru competent NU ÎNCERCAȚI SĂ PRACTICAȚI TANTRA.

Daca nu ati atins un nivel autentic de maiestrie in Tantra, nu scrieti, nu vorbiti, nu dati sfaturi, nu apreciati si nu criticati Tantra.

În afară de Tantra, există multe alte căi spirituale care pot fi abordate, NU NECESITĂ CONDIȚII ATÂT DE STRICTE ȘI SUNT EXCELENTE – de exemplu, creștinismul practic autentic, yoga, disciplinele taoiste, chi kung, tao . Vă avertizăm că, așa cum aurul are multe variante de falsificare, în afară de Tantra autentică, ce este foarte rarâ, există numeroase lucrări, cursuri și grupări intitulate „de tantra” ce sunt superficiale și nu onorează acest excepțional curent spiritual. Există, de asemenea, așa-numita ”tantra demonică”, care este o oroare pentru ceea ce înseamnă binele, frumusețea, iubirea și spiritualitatea. Vă sugerăm, în primul rând, să vă feriți cu putere de a greși astfel.

Acharya Shiva Shankara